I det senaste har jag varit upptagen med att lägga upp nya sidor. Jag har satsat mycket tid och energi på att införskaffa relevanta keyworddomäner och har precis börjat skriva innehåll. Mitt främsta mål nuförtiden är att bygga ett eget content nätverk inom en bred nisch, så att jag kan leverera trafik och trust i framtida seo-prokejt, både interna och externa. Nischerna sträcker sig genom det allra mesta, bortsett från porr & sex. Här följer några exempel på vad jag har köpt in.

 

Nya domäner:

Sokoptimering.net, som blir en sida om just sökoptimering, här tar jag upp det som är nytt och spännande inom sökoptimering, statistik, Google och närliggande områden.
Ratatouille.se är en statisk sida om maträtten Ratatouille, några poster med exempel recept kommer att komma med.

KeywordTool.se är en av mina nya satsningar inom webb & domäner, där jag kommer att skriva om relevansen av nyckelords domäner i förhållande till Google och andra sökmotorer.

Domännätverk
Domännätverk

Länkar.nu lyckades jag snappa från dropplistan hos nunames, vad det ska bli av denna är jag inte helt säker på ännu, men någon form av plats för länkbyten känns närliggande.

Wpplugin.se (WordPressplugin.se) Jag köpte först in WordPressplugin.se, men efter att ha läst på wordpress.org, så ser dom inte så positivt på att man använder deras trademark ”wordpress” och dom hänvisar därför till förkortelsen ”WP”, dock så tillåter dom att man pekar sin ”wordpress” domän till sin ”wp” domän, vilket jag kommer att göra. WPplugin.se kommer att bli en sida som tar upp nya wordpress plugin , testar, jämför och utvärderar pluginmarknaden till WordPress.

Jag har också köpt in 2 st nya webbsidor med namn ”bloggsaker.se” och ”Newsbase.se”, dock visade det sig att dessa såldes med falsk information och jag kräver nu förra ägaren på pengarna tillbaka, eller någon form för kompensation.

 

Nätverket växer sakta men säkert, jag siktar på att i mitt nätverk ha 5 000 unika besökare per dag innan året är slut.

 

Vänligen,
Fredrik Näs

 

Av fredrik

2 svar på “Ett par nya sidor lanserade.”
  1. Trist att höra det där om den felaktiga informationen, speciellt om det var medvetet. Det sabbar förtroendet för säljkanalen.

    1. Tack Kay, ja det är trist tusan, är verkligen i buy-mode nuförtiden, men känner att jag hela tiden drar mig för att köpa något. Speciellt på WN.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *