et känns för mig helt otroligt att kunna sätta en rubrik som denna, som jag har längtat, och som vi har planerat.. och ändå blir inget som man tänker sig, eller som man trodde. Naturligtvis inte på ett negativt vis.
jag ska bli pappa, som jag berättade för några veckor sedan, nu på Torsdag är vår baby 18 veckor, och har alltså ca 22 veckor kvar till leverans! Tiden går så fort nu, de första 12 veckorna kändes det som sirap.. varje dag kändes som ett mörker av oro, rädsla och nervositet, efter den 12 veckorna så släppte allt.. äntligen kunde vi berätta, äntligen var det inte hemligt längre.

För snart 2 veckor sedan så fick vi också reda på att det blir en son, jag har alltid trott att det skulle bli en dotter, jag vet inte helt varför, det var väl bara en magkänsla antar jag. Men så fel jag hade, nu går babyklädes shoppingen i blått & babyblått.

Baby sonen vår! 16 veckor.
Baby sonen vår! 16 veckor.

Vi passade dessutom på att byta ut vårat lilla ägg till bil till en stor fin Scoda Octavia Elegance.

Vi bytte alltså in Getz:en i utbyte mot Octavian, vi fick ut ca 60 000nok för vår lilla pärla

Hyundai Getz
Ägget
Skoda Octavia Elegance (baby rymslig)
Skoda Octavia Elegance (baby rymslig)

Vintern blir spännande med, vi har bestämt oss för att lämna Oslo bakom och flytta 200 mil rakt upp till Tromsö, Tromsö är beläget straxt ovanför Sveriges nordligaste punkt, i det övre vänstra hörnet på Norges karta.

Just nu sitter jag hemma i föräldrahemmet på vad jag antar och hoppas är min sista jul som ”barn”, jag menar jag är ändå 25, jag ser så fram emot att få bilda egna jultraditioner, och få bjuda hem mina föräldrar och min sons mor & far föräldrar på jul på vårat vis!

God Jul & Gott Nytt År!

Av fredrik

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *